Nädala eesmärgiks oli selgitada lastele, kui tähtis on leib eestlaste toidulaual ja -kultuuris. Leivanädalal käisid algklasside lapsed pildis läbi teekonna põllul kasvavast viljapeast kuni leiva ahju panemiseni. Põnevusega jälgiti, kuidas käis aastakümneid tagasi põlluharimine, viljalõikus, jahu jahvatamine ja leivategu.
Novembris võtavad 1. ja 2. klassi lapsed osa Põllumajandusmuuseumi õppepäevast VILJATERAST LEVANI.
1. ja 2. klassi lapsed valmistasid kodudes koos emmede- issidega VINGEID VÕIKUSID ja võtsid need kooli kaasa, et neid ka sõpradele näidata.
III klass tähistas leivanädalat tikuvõileibade valmistamisega õpetaja Kairi juhendamisel. Leivakestest jätkus endale ja soolaleivakingiks lasteaia Lepatriinu rühma lastele, kes sel nädalal koolimajja kolisid.
Kel kokkamisest ja õppimisest aega üle jäi, sai ka leivateemalist lauamängu mängida.
Koolisööklas said lapsed leivanädalal proovida erinevaid leivasorte.
Terve nädal oli põnevust ja leivalusti täis. Leiva võlumaailm on nii mõnusalt soe ja magusalt lõhnav.
Õpetaja H. Ojarand